logo wisecrackers

WISECRACKERS GEEN GEWOON MEDIABUREAU,
MAAR WEL DUIDELIJK ANDERS
ONDERDEEL VAN
  

Om een onberispelijk lid van een kudde schapen te worden, moet je in de eerste plaats een schaap zijn. [Albert Einstein]


Onze creatieve aanpak. Dat is wat mediabureau Wisecrackers zo anders maakt. Met altijd weer aanvullende plannen en onverwachte concepten als resultaat. Om daarmee net die additionele waarde voor uw merk te creëren waardoor u beter zichtbaar bent. 

Per januari 2018 is Wisecrackers onderdeel van de Mediaxplain* koepel. Het onafhankelijke, full service marketing- en mediabureau past met hun ‘Duidelijk Anders’ propositie perfect bij het DNA van Wisecrackers. De overname betekent een versterking van de diensten voor uw merk. Wisecrackers behoudt haar naam, team en locatie en wordt vanaf heden ondersteund door het multidisciplinaire klantenteam vanuit Mediaxplain*.

Wat er verandert voor u? Niet zoveel. Paulien kan u hier alles over vertellen.

 

Denken in merken & doelgroepen

Wij onderscheiden ons door onze sterke merk-identificatie. Ons doelgroepdenken. Én door onze totale betrokkenheid bij u en uw product. Wij denken mee. En, vooral, vooruit. Komen met antwoorden op vragen vaak voor ze geformuleerd zijn. Met voorstellen die u niet van een mediabureau zou verwachten. Tenminste, niet van een gewoon mediabureau. Maar ja, wij zijn nu eenmaal ook een beetje ongewoon.